Foto: Instagram

(FOTO) HANA I ‘GOSPODIN SAVRŠENI’ SLUŽBENO POTVRDILI: ‘Ništa nas ne može razdvojiti!’

Autor: T. Š.

Nakon što su Hana Rodić i Goran Jurenec viđeni u Samoboru nakon njegova prekida s djevojkom Claudijom Luciom Pioch, počelo se šuškati da je nekad bivši par ponovno obnovio svoju vezu.

Hana i Goran tad su kazali tek da su se našli kako bi porazgovarali, iako su mnogi vjerovali da su svojoj ljubavi dali drugu priliku – i bili su u pravu. Prvi hrvatski “Gospodin Savršeni” i jedna od najpoznatijih domaćih influencerica putem Instagrama obavijestili su brojne obožavatelje kako su ponovno zajedno.

“Ništa nas ne može razdvojiti. Ti si onaj kojeg sam trebala pronaći”, napisala je Hana u opisu fotografije na kojoj pozira u Goranovom zagrljaju. “Na kraju će uvijek biti ljubav”, dodao je “Gospodin Savršeni” koji, sudeći prema objavi, trenutno sa svojom odabranicom uživa u Zagrebu.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Očekivano, mnogobrojnim obožavateljima, koji nisu prežalili njihov buran prekid početkom ove godine, nije trebalo dugo da ispod objave krenu nizati komentare oduševljenja. “Bilo je i vrijeme”, “ljubav je ipak najjača”, “drago mi je zbog vas”, neke su od reakcija na pomirbu poznatog para.

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.