Foto: Instagram

(FOTO) FRIZURA IPAK NIJE IZDRŽALA… Jelena Veljača na svadbi ‘otpustila kočnice’, pogledajte koliko košta haljina u kojoj je zablistala!

Autor: Š. P.

Jelena Veljača oduvijek je bila poznata kao velika ljubiteljica mode i osoba s istančanim modnim ukusom, zato ni ne čudi da je za veliki dan vjenčanja s Vitom Turšićem odabrala haljinu s potpisom Alexandera McQueena.

Haljina od svile i satena dolazi s pelerinom, a inicijalna cijena bila je oko 21 tisuću kuna. Na sniženju se trenutno može kupiti za nešto manje od 13 tisuća kuna.

Foto: Instagram

Bijelo svadbeno izdanje Jelena je upotpunila buketom Saše Šekoranje te Jimmy Choo sandalama koje koštaju nešto manje od šest tisuća kuna, a poklon su, doznaje Gloria, njezinih djeveruša.

Foto: Instagram

Šminka vizažista Marka Tolića “dobro se držala” za vrijeme čitavog slavlja u središtu vrućeg Zagreba, ali to se ipak ne bi moglo reći za frizuru.

Foto: Instagram

Zabavljajući se s prijateljima i obitelji, Jelena je u jednom trenutku prestala mariti za izgled, pa su iz njezine plave kose provirili umeci. Unatoč tome, mnogi se slažu da Jelenu nikad nisu vidjeli sretniju te da je blistala poput prave zvijezde.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.