Foto: Instagram, Twitter

(FOTO) DRAMA U VENECIJI! Oluja rastjerala zvijezde i modele, u skupim kreacijama su bježali glavom bez obzira!

Autor: Š. P.

Dugo očekivana revija modnog dvojca Dolce & Gabbana, održana u Veneciji ususret početku slavnog filmskog festivala, prerasla je u neočekivani kaos, a sve zahvaljujući oluji koja je s piste te iz gledališta potjerala modele, dizajnere i brojne zvijezde koje su iz prvih redova pratile spektakl.

Oluja je, piše Vogue, bila očekivana, a problemi su nastali nakon što su organizatori revije zbog sporog dolaska gostiju sam početak odlučili odgoditi na sat vremena. Upravo je tih 60 minuta bilo fatalno, a defile desetaka modela pokvarila je obilna kiša nošena jakim vjetrom.

“Moj trenutno najdraži internetski sadržaj je gledanje zvijezda koje bježe s Dolce & Gabbana revije iz Venecije”, napisao je jedan tviteraš nakon što su virtualni svijet preplavile urnebesne snimke bježanja u skupocjenoj odjeći slavne talijanske modne kuće.

Foto: Instagram

Iz prvih redova su, među ostalima, bježali i latino diva Jennifer Lopez, reality zvijezda Kourtney Kardashian s dečkom Travisom Barkerom, glumice January Jones, Helen Mirren i Kate Bosworth, glumac Vin Diesel… Snimke pokazuju i dizajnere Domenica Dolcea i Stefana Gabbanu koji, umjesto poklona na kraju revije, bježe s modne piste pokrivajući glave rukama.




Foto: Twitter

Podsjetimo, riječ je o eventu koji se već danima najavljuje u svjetskim medijima, ponajviše zahvaljujući plejadi zvijezda u romantičnom talijanskom gradiću. Da cijeli svijet sazna za ovo modno zbivanje, osim kiše, pobrinula se i Jennifer Lopez, koja je u dolasku na show napravila i modni gaf. Pročitajte više: KAKO JE MOGUĆE DA OVO NITKO NIJE VIDIO?! J.Lo u Veneciji napravila ogromnu modnu grešku – unatoč vojsci stilista!

 

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.