Foto: Instagram

(FOTO) CHEF PAŽANIN ZAKUHAO NA INSTAGRAMU! Obožavateljice ‘otpustile kočnice’: ‘Oprosti mladiću mi se znamo, ti si ove godine maturant?’

Autor: Dnevno

Poznati chef Ivan Pažanin nedavno je otvorio restoran Rodrigo u Splitu, a od otvorenja restoran radi punom parom. No, došlo je vrijeme da  se i omiljeni chef malo opusti, a sve to posebno je razveselilo njegove pratiteljice koje je počastio ‘ubojitim’ fotkama na Instagramu.

Naime, Pažanin je odlučio uzeti kratak predah te se uputio na Čiovo kako bi uživao u kupanju i druženju s prijateljima, i svojim psom Pjerom. Upravo bi se Pjeru mogle pripisati najviše zasluge za ono što je Pažanin ‘zakuhao’, a da kuhinju nije ni dotakao.

Naime, pratiteljice su iskoristile trenutak  kako bi uputile razne ‘škakljive’ komentare chefu, a neke su pak potpuno ‘otpustile kočnice’. Razlog je taj što je Pažanin pozirao odjeven tek u kratke hlačice, čime je otkrio tetovirana prsa, a u rukama držao preslatkog Pjera koji je pak ukrao pažnju svojim urnebesni pogledom.

“I njemu se posrećilo”, “Čovik od lipote”, “Kako je dobra tetovaža”, “Prelip si”, “Oprosti mladiću  mi se znamo iz škole, ti si ove godine maturant”, “Pogled od 1000 riči..mislim na psa”, “Kako mi je Pjer zgodan, “Pas materes”, “, “A ni čovjek nije loš”, ” Joj, kako dobra tetovaža”, ispreplitali su se komplimenti upućeni Pjeru i Pažaninu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)




Podsjetimo, nakon što se Pažanin s pjevačicom Jelenom Rozgom u epizodi kulinarnkog serijala  ‘Guštan…s Pažaninom’, krenula su šuškanja o njihovoj vezi, no pjevačica je to demantirala. Tvrde kako su samo bliski prijatelji već godinama, iako ne bi bilo prvi put da je pjevačica porekla vezu samo zato jer je željela taj dio svog života zadržati za sebe. Naime, ne smatra da se njene veze tiču javnosti, stoga nevoljko o njima priča.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.