foto:Instagram

(FOTO) Charlize Theron podijelila fotografiju Jacksona, transrodne posvojene kćeri

Autor: Dnevno

Glumica Charlize Theron nedavno je izazvala veliku pažnju podijelivši fotografiju posvojene kćerkice Jackson na društvenim mrežama.

Danas sedmogodišnji Jackson, posvojeno je Charlizeino dijete kojega je usvojila još dok je bio beba, a u intervjuu za Daily Mail glumica je potvrdila i njegov rod.

“Da, ja sam također mislila da je ona dječak. Sve dok me nije pogledala kad je imala tri godine i rekla: ‘Ja nisam dječak’, izjavila je prije nekoliko godina.

Theron uz Jacksona ima i trogodišnju kćer August.

Charlize je jednom prilikom priznala kako je njezinoj transrodnoj kćeri postajalo sve teža s godinama, jer su joj se svi obraćali u muškom rodu. Jednom prilikom, Charlize je također u intervjuu koristila tu zamjenicu, a kada je stigla doma Jackson ju je zamolila da o njoj priča kao o djevojčici.

“Povrijedila sam njezine osjećaje kad god sam o njoj govorila novinarima koristeći pogrešne zamjenice. U tom je trenutku odlučila sam da ne želi biti takva vrsta majke i odlučila sam glasno reći istinu i poduprijeti vlastito dijete”, rekla je glumica.

Ipak, s njenom podrškom maloljetnom Jacksonu ne slažu se svi.




“Netko ti treba oduzeti tu djecu jer im uništavaš živote. Navodiš ih na krivi put i usađuješ im krive vrijednosti. Nisi normalna”, “Ovo je bez sumnje mentalno zlostavljanje. Vi im nanosite nenadoknadivu štetu govoreći im da je sve to što radite normalno. Jednoga dana trebat će im terapija, a bit ćete prava sretnica ako si oni ne učine nešto nažao”, komentirali su pratitelji.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.