Foto: YouTube

(FOTO) BRAD I ANGELINA OSVANULI U BEOGRADU! Bivši supružnici se uklopili u romsko naselje: ‘Jednostavno predivno! Stati pa slikati!’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Na Instagramu je osvanula fotografija koja je u jednom danu postala hit na društvenim mrežama. Na profilu Dnevna doza Beograda objavljeni su Brad Pitt i Angelina Jolie, a prizor je više nego smiješan.

Naime, bivši su supružnici osvanuli u izdanju od kartona, i to u pravoj veličini! Fotografija je nastala na Makišu, šumovitom dijelu beogradske četvrti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Дневна доза Београда (@dnevnadozabeograda)

“Anđa s Ade. Hollywood je tamo gdje je srce. Anđo, jesi kupila djeci Brada? Jedan od omiljenih detalja na Makišu kod Ade mi je ova kartonska skulptura Anđe i Breda koja se konceptualno u potpunosti uklapa u koncept romskog naselja u pozadini. Jednostavno predivno! Stati pa slikati!”, piše u opisu fotografije.




No, Brad Pitt nije u Beogradu bio samo u “kartonskom izdanju”, već glavom i bradom! U glavnom gradu Srbije boravio je 1987. godine, za vrijeme snimanja filma “Tamna strana sunca”, redatelja Božidara Bote Nikolića.

Foto: Guliver

Nepokretnu majku Brada Pitta u filmu je glumila poznata glumica Milena Dravić, a tada se još nije slutilo da će glumac postati jedna od najvećih holivudskih zvijezda.

“Sreli smo se na nekoj žurki povodom premijere u New Yorku. Sjedili smo i pričali, kada sam ga pitao da se slikamo. Pričali smo o Boti i dupinu Joci. Veoma se rastužio kada sam mu rekao da ga je neko otrovao, a onda mi je ispričao da mu je Joca spasao život tada u Boki na snimanju filma. Dok je ronio, udario ga je u glavu, pa je brzo izronio, a onda je Bred shvatio da je pored njih prošao morski pas i da je dupin samo htio spasiti ga. Stekao sam dojam da je čovjek na mjestu, zato je i velika zvijezda”, ispričao je nedavno Miloš Timotijević, koji je glumio u filmu “U zemlji krvi i meda”, čija je redateljica bila upravo Jolie.




 

 

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.