Foto: Patrik Macek/PIXSELL

(FOTO) BOJAN GLAVAŠEVIĆ NA TWITTERU: ‘Svega sam se nagledao, ali on ima moj vječni respekt!’

Autor: Dnevno

Saborski zastupnik Bojan Glavašević i sam se dolaskom toplijih dana malo opustio, pa je tako svoj Twitter profil iskoristio kako bi prokomentirao europsko nogometno prvenstvo, ali i neke druge životne radosti.

Podijelio je tako jedno od šaljivih pitanja koje ovih dana kruže društvenim mrežama: “Ako Dalića smijene, hoće li se Škoro kandidirati?” a uz pitanje je stavio napisao: “Može se kanddirati, ali bi izgubio”

Ni mem s izbornikom Dalićem koji isto kruži društvenim mrežama nije mu promakao. “U MI REM”, napisao je.

Foto: Twitter Screenshot

Ipak, najviše je reakcija izazvao objavom u kojoj spominje jedanaestogodišnjeg prijatelja njegova sina.




“Svega sam se nagledao, ali jedanaestogodišnji frend od mog sina koji je pizzu zalio dimljenim brutalerom i s guštom je pojeo ima moj vječni respekt”, napisao je Bojan i time pokrenuo cijeli niz komentara.

Čini se da jedanaestogodišnji dječak nije jedini fan ljutog i to na ovakvim vrućinama, pa su se tako stali nizati brojni komenari koje je ova objava poprilično zabavila, a neki su otkrili i gdje nabavljaju svoje omiljene ‘ljute’ zalihe.

“Hhahahaha naklon ditetu”, “Još je mlad. Mislim da sam imala oko 20 kad sam zaključila da ne mogu jesti koliko hoću feferonki koje smo tada sadili. Poslije više ništa nije bilo kao prije”, “Dosta sam sigurna da su to dijete roditelji našli u svemirskom brodu na svojoj farmi”, “Odličan je Brutalero, malom naklon!”, “Meni dim uništi gušt. Kolega me navukao na ljuto”, nizali su se komentari.

Ako vas je zainteresiralo o kakvom je to ljutom umaku riječ, potražili smo više informacija.

“Brutalero Smoked je umak za one koji zbilja žele osjetiti ljutinu u svakom dijelu usta. Bhut Jolokia Chocolate papričica pomiješana sa Jamaican Hot Chocolate papričicom uz aromu dima daju intenzivan miris i okus ovom umaku koji nećete zaboraviti još dugo nakon konzumiranja! Ovaj umak je ekstremnim ljutomanima jedan od prvih izbora, budući da se radi o dimljenom ljutom umaku,” stoji u opisu proizvoda kojeg možete nabaviti za 55,00 kn.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.