Foto: Instagram

(FOTO) BIKINI JOJ SAVRŠENO STOJI: Sandra Perković ne miče s vrućeg pijeska, objavila još jednu bombu od fotke!

Autor: T. Š.

Ponajbolja hrvatska sportašica Sandra Perković kroz godine je svoju figuru dovela gotovo do savršenstva, a njeni mišići predmet su rasprava. Da se i sama dobro psjeća u svom tijelu i da uživa otkrila je nakon što je pobjegla u egzotične krajeve. Prvom fotografijom s vrućeg pijeska raspametila je fanove, a sad je objavila i drugu.

Proslavljena atletičarka ovaj je put podigla temperaturu fotografijom u plavom bikiniju, a u prvom planu ističu se njeni trbušni mišići, ali i predivne ruke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Pozirala je u moru u plavom badiću bez naramenica i prikupila tisuće lajkova.




“Okrivite moju dušu morske sirene”, napisala je Sandra ispod objave.

“Goriii”, komentirao je Dalibor Petko, a komplimenti su se nastavili nizati. “Prelijepa”, “Fanstastična”, “Wow, goriš”, “Sirena”, “Kraljica”, “Kako si zgodna”, još su neki od komentara koje je Sandra dobila za svoj izgled.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

(FOTO) VRUĆI PRIZOR S PLAŽE: Sandra Perković objavila fotografiju u minijaturnom badiću i pokazala preplanulo isklesano tijelo

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.