Fotografije: John Pavlish

(FOTO) Četiri poznate Hrvatice u crnom: Koja je sinoć izgledala najbolje?

Autor: dnevno.hr

Jelena Veljača. Judita Franković, Bojana Gregorić i Tatjana Jurić sinoć su ponovno blistale

Sinoć je u eNVy room Showroomu na adresi Vlaška 68 u društvu prijatelja, medija i brojnih uzvanika predstavljena nova kolekcija, koju čine 20 prêt-a-porter komada i pet vjenčanica. Uvijek intrigantnu i zanimljivu modnu scenu uljepšale su i brojne dame društvenog života i velike zaljubljenice u eNVy room kreacije poput Jelene Veljače, Antonije Blaće, Ive Šulentić, Bojane Gregorić, Mije Kovačić, Judite Franković i brojnih drugih.

Jelena Veljača, Tatjana Jurić, Bojana Gregorić i Judita Franković za tu su prigodu odabrale crne haljine s eNVy room potpisom. Jelena je odabrala haljinu rokerske estetike, Judita je blistala od glave do pete u šljokicama s cvijećem, Bojana Gregorić je nosila prozračnu elegantnu haljinu s volanom. Voditeljica Tatjana Jurić je odlično izgledala u korzet haljini dugačkoj do poda. Sve je začinila cipelama u crvenoj boji te je izgledala sjajno. A što kažete vi?

 

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.