foto:profimedia

(FOTO 18+) Louise Veronica Ciccone ovu nedjelju slavi 62. rođendan! Prisjetili smo se njenih golišavih fotografija kao 18-godišnjakinje!

Autor: Dnevno

Punog imena Louise Veronica Ciccone jedna je od najpopularnijih pjevačica prošlog, ali i ovoga stoljeća. Svjetska pjevačka zvijezda, modna dizajnerica, spisateljica za djecu, producentica i filmska redateljica, kontroverzna i hrabra Madonna u nedjelju slavi 62. rođendan!

Bez obzira na godine Madoona i dalje živi punim plućima, a iako sad već vidno ‘u godinama’ ne prestaje oduševljavati isklesanim tijelom, koliko je to moguće za njene godine.

S obzirom na to da se od 1980-ih godine nazivala “kraljicom popa”, smatra se jednom od najutjecajnijih ličnosti u popularnoj kulturi.

Potisnula je granice umjetničkog izraza u mainstream glazbi, a pritom je potpuno odgovorna za svaki aspekt svoje karijere. Njezina djela koja uključuju društvene, političke, seksualne i religiozne teme izazvala su i kritiku i kontroverzu. Madonnu često drugi umjetnici navode kao bitan utjecaj vlastitog umjetničkog stvaralaštva.

Iako je nedavno mnoge šokirala fotografijom u toplesu, vrijedi se prisjetiti kako je to izgledalo kada je fotografirana sa svega 18 godina.

Slike prikazuju Madonnu u Art World Institute of Creative Arts, a snimio ih je fotograf Cecil I. Taylor, koji je buduću superzvijezdu upoznao kad je bila studentica umjetnosti iz Ann Arbora u Michiganu.

Madonna sa snimanja filma “Njeno tijelo je dokaz” 1992. godine




foto: Profimedia

Madonna s 18 godina

foto: profimedia

(FOTO) Madonna (61) otkrila gole grudi pa razljutila fanove: ‘Nemoj više nikada ovo ponoviti, prestara si!’




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.