Foto: Instagram

FATALNA ANA: Upoznajte atraktivnu Hrvaticu koja juriša na pobjedu u ‘Njemačkom top modelu’

Autor: Š. P.

Šesnaesta sezona reality showa “Germany’s Next Top Model” u punom je jeku, a među natjecateljicama koje jurišaju prema samom finalu je i Ana Martinović, dvadesetogodišnja Hrvatica porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Roditelji su joj, otkriva, iz Sarajeva i Tomislavgrada. Osim studiranja, bavi se tenisom i hrvatskim tradicionalnim plesovima, što ponosno ističe pred gotovo 120 tisuća pratitelja na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana (@ana.gntm2021.official)

U natjecanju kojeg vodi slavna manekenka Heidi Klum, Ana je morala postati pravi modni kameleon i dokazati da je model spreman za sve situacije, suradnje i stylinge. Zasad joj ide više nego dobro – “preživjela” je 14 eliminacija u devet epizoda, a jednom je zaradila i imunitet.




Pobjednica šesnaeste sezone, prve koja se zbog pandemije u potpunosti snima u Europi, osvojit će novčanu nagradu od sto tisuća eura, novi automobil te naslovnicu njemačkog izdanja modnog časopisa Harper’s Bazaar.

 

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Ana (@ana.gntm2021.official)

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.