Foto: Instagram

‘EVO NAS’ Nikolina nakon napada Miše Grofa objavila fotografiju s njegovom unukom: ‘Pitala me je kako da zna da ja neću otići?’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Nikolina Pišek ovo burno razdoblje koje joj je ‘priredio’ svekar Miša Grof provodi u druženju s kćeri Unom Sofijom, a svoj mir pronašle su u šetnji zagrebačkim ulicama.

Televizijska voditeljica objavila je galeriju nekoliko fotografija te video koji prikazuje veselo igranje s kćeri Unom Sofijom u centru Zagreba, pa je u opisu stavila emotivnu poruku posvećenu svom voljenom biću.

‘Rekli su nam – korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Počinješ shvaćati konačnost svega’, napisala je u uvodu objave.

Foto: Instagram

‘I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota – dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak’, zaključila je Pišek.

Podsjećamo, nakon smrti Nikolininog supruga i oca Une Sofije – Vidoja Ristovića, Nikolina prolazi kroz bitku oko nasljedstva koje joj osporava njezin svekar Miša Grof. Beograđanin ju je optužio da mu ‘muze’ lovu i da želi rasprodati sve što je njegov sin posjedovao.

Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX

Nikolina mu nije ostala dužna pa je srpskim medijima poslala pismo u kojem tvrdi da Miša Grof nema ovlasti upravljati imovinom pokojnog joj supruga.

‘Otac mog supruga nije njegov zakonski nasljednik i nema pravo raspolagati Vidojevom imovinom koju je neopravdano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovom trenutku toliko raspoložen da ima snage sa smijehom pričati o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina’, dio je iz njezinog obraćanja susjednim medijima




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.