Instagram

‘Evo mene nakon tretmana plazmom – jer sam tašta i želim biti lijepa’ Supermodel otkrio kako izgleda nakon bolnog tretmana za uljepšavanje!

Autor: Iva Hanzen

U iskrenoj objavi na društvenim mrežama u četvrtak, 55-godišnji supermodel Paulina Porizkova, objavio je svoju fotografiju nakon tretmana plazmom, neinvazivnog postupka koji održava ten čvrstim i bez bora, što se može koristiti kao alternativa laserima ili injekcijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Priznajući da je “prava ljepota” više od onoga što na prvi pogled vidimo, Porizkova se osvrnula na utjecaj mišljenja drugih na naše samopoštovanje.

“Ovog se strogo držim zbog fizičkog izgleda”, napisala je. “Svi znamo da je prava ljepota puno više od toga, ali to samo dovodi pomutnju u  ovaj specifični razgovor. A evo i mene, nakon tretmana plazmom – jer sam tašta i želim biti lijepa”, dodala je.




Porizkova je  također podijelila da su je s 14 godina “djevojčice u školi užasno maltretirale”.

“Mislila sam da je to zato što sam bila jako ružna. Bar su mi tako rekli. Rekli su mi da izgledam poput losa, očupane kokoši, pijane žirafe i prljave komunistkinje. (Kako to uopće izgleda?)”, napisao je supermodel koji je rođen u današnjoj Češkoj.

U to je vrijeme Porizkova mnoge dijelove svog fizičkog izgleda željela promijeniti.”Da sam imala pristup plastičnoj kirurgiji, povećala bih usne, sredila zube, operirala viličnu kost,  ugradila implantate u dojke i napravila liposukciju na bedrima”, napisala je.




Naravno, kako je karijera ovog supermodela počela odmicati, razgovori oko njezinog fizičkog izgleda dramatično su se promijenili. “Godinu dana kasnije, s petnaest godina, postala sam model u Parizu, model kojem bi druge žene trebale težiti  i ubrzo sam nagrađena za točno one dijelove sebe za koje sam mislila da ih mrzim’, objasnila je Porizkova. To je iskustvo naučilo Porizkovu “neprocjenjivoj lekciji”. “Nisam se promijenila, ali mišljenja ljudi jesu”, objasnila je, prije nego što je priznala koliko je “nevjerojatno sretna” što se našla u toj poziciji. “Što se događa sa ženama koje nikada ne dobiju odobrenje društva za njihov izgled? Prisiljene su odustati ili postati borbene”, napisala je.

Kako se objava bližila kraju, Porizkova je potaknula sve svoje sljedbenike da “posjeduju” vlastitu ljepotu, umjesto da u drugima traže prihvaćanje. “Ne možete kriviti ni prosuđivati ​​nijednu stranu, jer je ova društvena struktura postavljena davno i prerasla nas je poput mrene, zamagljujući našu viziju prave ljepote”, napisala je.”

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.