Foto: Facebook

EVO KAKO SE POMLADILA KOLINDA: Tri su važna koraka zbog kojih bivša predsjednica danas izgleda barem deset godina mlađe!

Autor: Dnevno

Šala na račun bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović bilo je, s dobrim razlogom, manje nego na račun aktualnog predsjednika, no malo je reći da su bile sočnije. Od skakanja po svlačionicama s polugolim sportašima, preko javljanja iz Washingtona, kad je zaglavila pred Bijelom kućom umjesto u njoj, sve do nedavnog slavlja pobjede nad Rusima, Hrvatima su Kolindini incidenti sivilo svakodnevice činili ipak nešto vedrijim, bilo da su smišljali uvrede na njezin račun ili se od srca smijali tome što je ‘malo podjetinjila’.

Otkad nije predsjednica, Kolinda je značajno promijenila imidž i u posljednje se vrijeme puno više piše o njezinoj vitkoj figuri nego o njezinim biserima. Manje brige o državi u problemima donijelo je više vremena za brigu i promišljanje o izgledu, pa je Grabar-Kitarović promijenila stil, način šminkanja pa i način prehrane.

Promjena stila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Svoje kompletiće od tvida i ostalih upitnih materijala i krojeva zamijenila je Grabar Kitarović modernijim outfitima koji laskaju njezinoj figuri.

Promjena šminke i frizure

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Nije poznato koju točno kozmetičku liniju koristi, no njezin ten izgleda svježe kao u djevojčice, ostavila se teških boja i jezivih sjenila i pundži zbog kojih je često djelovala deset godina starije.




Dijeta

Godine 2018. svi mediji su vrištali o tzv. Kolindinoj dijeti, odnosno liposukcijskoj dijeti koja uključuje proteinske shakeove, aminokiseline i isključivo zdrave namirnice, među kojima su meso, riba i povrće pripremljeni na mediteranski način. Shakeovi zamjenjuju doručak i ručak, a strogo je zabranjeno konzumirati kruh i slastice.

Dan 1.

Doručak: Limunada i domaći smoothie.

Ručak: Pohane tikvice ili patlidžan i porcija kupus salate.

Večera: Biftek i porcija zelene salate.

Dan 2.

Doručak: Limunada, vafl keks s cimetom i kaa ili čaj.

Ručak: Krem juha od gljiva, komad pohanog bijelog mesa i sezonska salata po izboru.

Večera: Porcija salate od krastavaca i voće po izboru.

Dan 3.

Doručak: Limunada, omlet sa sirom i suhim mesom i jogurt.

Ručak: Juha od povrća, pileće pljeskavice i pomidor.

Večera: Morski plodovi i salata po izboru.

Dan 4. 

Doručak: Limunada, tunjevina i salata od tikvica.

Ručak: Riža s junetinom i dva pomidora.

Večera: Riba po izboru i porcija sezonske salate.

Dan 5.

Doručak: Limunada i domaći smoothie po izboru.

Ručak: Pileće pljeskavice i salata od paradajza i krastavca.

Večera: Salata od povrća po izboru.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.