Foto: Instagram

Emotivna Nina Badrić otkrila s kime želi stvarati uspomene: ‘Voli te tvoja Nina’

Autor: Dnevno

Pjevačica Nina Badrić na svoj je Instagram profila uputila emotivnu poruku jednoj važnoj osobi, njenoj dugogodišnjoj bliskoj prijateljici.

Riječ je o srpskoj bogatašici Aleksandri Meljničenko, supruzi ruskog bogataša Andreja Meljničenka, koja danas slavi rođendan. Nina je bliska s oboje.

“Moramo napokon pronaći taj “pravi” japanski kimono. I da još najmanje 100 rođendana proslavimo sa osmijehom “oko glave” kao i sve do sada. Da stvaramo nove prekrasne uspomene koje ćemo uvijek izvući iz sjećanja kada dođe i poneki tmuran dan. Sretan ti rođendan ljepoto moja, voli te tvoja Nina”, napisala je Badrić uz zajedničku fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)




Par Meljničenko nerijetko je ljetovao s Ninom, pa su je tako ugostili i na njihovoj luksuznoj jahti čija se vrijednost procjenjuje na više od 500 milijuna dolara.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pjevačica se nedavno obožavateljima javila iz Beograda uz misteriozan status. “Neki novi projekti u nastajanju”, napisala je pjevačica u opisu te ubrzo izazvala znatiželju fanova koji s nestrpljenjem čekaju neku njezinu novu pjesmu ili album

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.