Foto: Instagram

EMOTIVNA EMISIJA! Maja Šuput zaplakala prilikom vođenja ‘Plesa sa zvijezdama’, Mislav poručio Mireli Čavajdi da se ne predaje

Autor: Dnevno.hr/T. P.

U drugom dijelu emisije ‘Ples sa zvijezdama’ parovi su od žirija dobili zadatak da u svoju plesnu koreografiju uključe publiku koja ih bodri u studiju. S Pedrom Soltzom jive je zaplesala njegova kći Lana, a ‘obiteljska’ točka koju su izveli – dirnula je Maju Šuput do suza.

‘Ovo je bilo jako simpatično. Mislim da je ovo značajno i Lari i tati i mami koja ovdje sjedi. Jedna emisija uključila je cijelu jednu obitelj u ples. Lara, svaka ti čast’, Izjavila je Larisa, a ganuta Franka nadodala je sljedeće:

‘Ostat će vam uspomena za čitav život. Bilo je divno. Ti si pazio na Laru puno više nego na korake, to je totalno razumljivo i svaki roditelj to zna.’

Maja Šuput je Valentinu, Pedra i njegovu kći Lanu dočekala u suzama te ih je, nakon kratkog intervjua, potjerala jer nije mogla izdržati da se skroz ne rasplače.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama)




Nakon Pedrovog jivea, podij su preuzeli Filip i Paula te njihov gost Mislav Čavajda koji su za svoj paso doble dobili maksimalan broj bodova.

Mislav je nakon ocjena žirija, kroz plač, pozdravio svoju sestričnu Mirelu te joj poručio da se ‘ne predaje’.




Naime, cijelu Hrvatsku na noge je dignuo slučaj Mirele Čavajde kojoj je zabranjen abortus u 28. tjednu trudnoće, unatoč tome što je još nerođenoj bebi otkriven zloćudni tumor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama)

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.