‘Elmo’ izbačen iz Ulice Sezam zbog veze s maloljetnikom

Autor: K.K.

Sesame Workshop potvrdio kako je 52-godišnji Kevin Clash (koji 'glumi' Elma već 28 godina) na 'službenom otpustu', zbog optužbi mladića koji tvrdi da ga je popularni glas iza lutke zaveo kao 16-godišnjaka.

Nakon što je 23-godišnji mladić izjavio da ga je prije punih sedam godina zaveo glas iza Elma, jedne od lutaka iz popularne dječje emisije ‘Ulica Sezam’, ‘Sesame Workshop’ potvrdio je kako je 52-godišnji Kevin Clash (koji ‘glumi’ Elma već 28 godina) na ‘službenom otpustu’. Iako je dosadašnja istraga pokazala kako su optužbe za seks s maloljetnikom neutemeljene, Clash je trenutno pod velikim udarom javnosti.

Inače, Clash je 2006. godine napisao i knjigu ‘My Life as a Furry Red Monster: What Being Elmo Has Taught Me About Life, Love and Laughing Out Loud’, a 2011. godine glumio je u dokumentarnom filmu ‘Being Elmo: A Puppeteer’s Journey’ u kojem je ispričao priču o tome kako je kao dijete oduvijek sanjao da radi s lutakama.

Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.