ELLA DVORNIK SAZNALA SPOL DJETETA! Napravila je specijalan test kako bi saznala ovako rano!

Autor: Dnevno

Blogerica i influencerica Ella Dvornik s brojnim obožavateljma na društvenim mrežama rado dijeli detalje iz svog života. Nedavno je tako ova 28-godišnjakinja otkrila i kako ona i njezin 13 godina stariji suprug Charles Pearce čekaju bebu koja bi u obitelj trebala stići na proljeće.

Ella je sada otkrila i kako zna spol djeteta. “Kao što znate stigli su mi rezultati Nifty testa. I saznali smo da je beba zdrava, da je sve u najboljem redu, i moj najdraži dio, “spol”. Nifty sam radila i u prošloj trudnoći jer sam htjela provesti trudnoću u miru i biti sigurna u sve sto me očekuje, ali naravno najviše od svega me zanimao spol jer nisam mogla dočekati. Možete ga raditi jako rano, ja sam u 11. tjednu. Sve sto je potrebno je malo mamine krvi , te se ona šalje na analizu, i jako brzo vam stižu rezultati.

Medutim, htjela sam i vama olakšati testiranje ukoliko planirate raditi test, te vam ovom prilikom dajem 5% na vaš NIFTY PLUS test.

Sve što morate napraviti da dobijete popust je: Otidite na nifty-test.hr web-stranicu te u kategoriju: “Kontaktirajte nas”.
Ispunite formular i upišite “Ella5” u dio gdje piše “Vaša poruka”.
Nifty tim će vas kontaktirati i pomoći vam da nađete najbližu kliniku gdje ćete moći dogovoriti termin vašeg nifty testa s cijenom na popustu :)))
Kod vrijedi iduća 3 mjeseca, pa imate vremena razmisliti. A i ostati trudni ?.
Sretno mame i tate!
I da, objavit ću rezultate svog NIFTY testa uskoro u vlogovima koje vam spremam, pa budite pripravni, a i poklanjat ćemo test u adventelli trenutnim i budućim trudnicama.”

 #nifty #geneplanet #prenataltest #niftytest

Sve je ovo napisala Zagrepčanka na svojem Instagramu. Međutim, hoće li obitelj Dvornik-Pearce razveseliti dječak ili djevojčica, još nije otkrila. Po onome što je blogerica dosad govorila, mi nagađamo da se radi o curici.

View this post on Instagram

 




Kao sto znate stigli su mi rezultati Nifty testa. I saznali smo da je beba zdrava, da je sve u najboljem redu, i moj najdrazi dio “Spol” 🙂 Nifty sam radila i u prošloj trudnoci jer sam htjela provesti trudnocu u miru i biti sigurna u sve sto me ocekuje, al naravno najvise od svega me zanimao spol jer nisam mogla docekati ? mozete ga raditi jako rano, ja sam u 11. tjednu. Sve sto je potrebno je malo mamine krvi , te se ona salje na analizu, i jako brzo vam stizu rezultati. Medutim, htjela sam i vama olaksati testiranje ukoliko planirate raditi test, te vam ovom prilikom dajem 5% na vas NIFTY PLUS test. Sve sto morate napraviti da dobijete popust je :  Otidite  na nifty-test.hr web stranicu te u kategoriju: “Kontaktirajte nas Ispunite formular i upisite “Ella5” u dio di pise “vasa poruka”  Nifty tim ce vas kontaktirati i pomoci vam da nadete najblizu kliniku gdje cete moci dogovoriti termin vaseg nifty testa s cijenom na popustu :))) Kod vrijedi iduca 3 mjeseca 😀 pa imate vremena razmisliti. A i ostati trudni ?  Sretno mame i tate 😀  I da, objaviti cu svoje rezultate svog NIFTY testa uskoro u vlogovima koje vam spremam, pa budite pripravni 😀 , a i poklanjat cemo test u adventelli trenutnim i buducim trudnicama.? #nifty #geneplanet #prenataltest #niftytest

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.