Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević postali roditelji

Autor: M.D.

Hrvatski reprezentativac i igrač francuskog Marseillea, Duje Ćaleta Car i njegova supruga, pravnica Adriana Đurđević, postali su roditelji.  Doznaje se kako je maleni princ jučer stigao u obitelj i svoje roditelje učinio izrazito sretnima. Porođaj je brzo prošao, a mama i beba odjećaju se odlično. Ponosni tata rodnim Bilicama naveliko slavi te jedva čeka da zajedno sa suprugom i sinoć bude zajedno u njihovom domu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Nema sumnje da je rođenje bebe kruna ljubavi 28-godišnje Adriane i 24-godišnjeg Duje. A njihova ljubavna priča započela je nekoliko godina prije nego što su vezu ozakonili brakom, u svibnju ove godine. Zadnji godišnji odmor koju su još proveli bez trećeg člana, bračni par odlučio je provesti u Grčkoj.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)




“Znamo spol naše bebice, ali to bismo u ovom trenutku zadržali za sebe. Radosnu vijest priopćila sam Duji kao božićni dar, a moram priznati da me jako razmazio od samog početka svojom pažnjom i podrškom u svim mojim slatkim trudničkim mukama’, ispričala je Adriana nedavno za Story.

 

 

 

Autor:M.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.