Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

‘DUHOVNO ME GUŠIO…’ Simonu obuzele emocije nakon povratka na staru adresu: ‘Gospodin mi je nešto čudesno učinio!’

Autor: Š. P.

Ima li Simona Mijoković ex Gotovac nakon duhovnog preobraćenja prosperitet kao vjerska influencerica? Ako je suditi po prvim reakcijama nakon što se nakon dugogodišnje stanke vratila na Instagram, nova karijera je pred vratima!

Simona je, naime, na Facebooku progovorila o ‘borbi’ s društvenim mrežama, odnosno, ugašenom Instagram profilu koji je godinama ‘čekao bolje dane’.

“Prije četiri dana opet sam aktivirala svoj stari profil na Instagramu. Na poticaj srca i par osoba, rekla sam si: ‘Ajd’ idem upaliti, iako ne znam šta mi to treba’..? Kada sam se prije pet godina maknula s njega, bilo je to najviše zato što me ‘duhovno gušio’. Nikako se nisam mogla ‘pronaći’ da budem na njemu. Sve je bilo previše svjetovno…”, započela je Simona svoje Insta-svjedočanstvo.

“I kako da ga sad opet palim? Hm… Razmišljala sam. Ali u srcu je bio poticaj”, ispričala je o procesu povratka.

Simona je zatim prepričala razgovore s prijateljicama koje su je potaknule da se vrati na Instagram. Jedna od njih preporučila joj je da na toj društvenoj mreži zaprati profil Marijini apostoli koji utorkom u Instagram prijenosu uživo utorkom mole krunicu sedam Marijinih žalosti.

“I sinoć mi Instagram pošalje poruku: Marijini apostoli emitiraju uživo. Inače, kada su navečer online molitve meni je jako teško uz djecu moliti online jer su i glasni, živahni i jednostavno ‘ne daju ti’. Ali jučer sam uplalila online da vidim, pitala muža mogu li moliti s njima online, rekao je da mogu, da će on pripaziti na djecu, iako su svi stalno bili oko mene, ali većinom u tišini”, napisala je Simona.

“Dragi prijatelji ja do sada nikada nisam osjetila takvu milost i pomazanje, mir i radost u molitvi online. (…) Svim srcem radujem se ponovnoj molitvi, a svima koji imate Instagram preporučam od sveg srca da zapratite i molite naravno na stranici Marijini apostoli. Ako sam i mislila opet ugasiti Instagram, (za) sada ga neću jer Gospodin mi je nešto čudesno sinoć učinio i progovorio u molitvi po našoj Majci Mariji kod Marijinih apostola. Isuse, hvala Ti”, oduševljeno je poručila Simona.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.