Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

DUGE NOGE I MOĆAN GLAS: Vanna u izazovnoj kreaciji ‘zapalila’ Šibenik, pogledajte tko je iznenadio dolaskom na koncert!

Autor: Š. P.

Iako je organizacija koncerata zbog pandemije ovog ljeta napornija i složenija nego ikad, neka glazbena druženja ipak uspješno podsjete na “staro normalno”. Bilo je tako i na šibenskom koncertu Vanne, koja je na tvrđavi sv. Mihovila rasplesala nekoliko stotina ljudi te još jednom demonstrirala svoje pjevačke, plesne i zabavljačke adute.

U izazovnoj kratkoj haljini, složili su se mnogi, Vanna izgleda bolje nego ikad. Blještavu kreaciju upotpunila je jednostavnim make-upom i ljetnom frizurom te štiklama koje je nisu omele u cjelovečernjem plesu.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

“Pandemija pa još ova vrućina… Ali jeste sretni što smo večeras zajedno?”, pitala je Vanna rasplesane posjetitelje u rekordno vrućoj večeri na šibenskoj tvrđavi.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

U publici su sjedila brojna poznata imena – Vannin šogor Goran Višnjić, glazbena diva Gabi Novak, mlada pjevačka zvijezda Zsa Zsa, bivše pjevačice ET-ja Lana Klingor i Andrea Qubrick, Vannina velika prijateljica Ivana Husar Mlinac i mnogi drugi.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

U čast Gabina dolaska na koncert, Vanna je otpjevala jednu njezinu te jednu pjesmu pokojnog Arsena Dedića, što je u njegovu rodnom Šibeniku naišlo na ovacije.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.