Foto: Matea Smolčić Senčar

Drastična promjena imidža Tonija Cetinskog: Pjevač ima novu frizuru, a tek kad vidite odjeću!

Autor: Dnevno.hr

Jedan od najvećih hrvatskih vokala ikad, Toni Cetinski, osim svojim glasom i karizmom, pažnju je privukao i kada se doznalo da se podvrgnuo popularnom zahvatu među muškarcima – presađivanju kose.

O istom je nerado govorio, no promjena je malo kome mogla promaknuti, a sada je poprilično iznenadio najnovijom objavom koju je podijelio.

Naime, Toni je gostova na radiju bravo! te je podijelio objavu s fotografijama s gostovanja, a pažnju je privukla i njegova kosa kao i modna kombinacija.

Cetinski je za ovu prigodu odjenuo simpatičnu retro modnu kombinaciju, koju bi, osim po tenisicama, neki možda prije očekivali vidjeti kod najpopularnijeg hrvatskog umir0vljenika dide Tonija iz Zagreba.

Frizura je isto drugačija od one koju je imao donedavno. Naime, Toni je pustio kosu da se ‘ponaša prirodno’, odnosno kovrčavo, kako ga mnogi pamte iz mlađih dana.

Za ovo gostovanje ekipa s radija Toniju je priredila i rođendansko iznenađenje – tortu. Naime, pjevač je nedavno proslavio 54. rođendan. “Čupavi, sretan rođendan”, napisao je jedan pratitelj, koji je očito primijetio promjenu.




‘ŠTO BI BILO KAD BI BILO FRAZA JE ZA LUZERE!’ Tony Cetinski snimio pjesmu s bratom Matteom: ‘Imam još ambicija, koliko god to nekima smetalo’

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.