Foto: Instagram

DRAMA U BACKSTAGEU: Nakon što se ‘zabila’ u tortu, Maja Šuput je otrčala s pozornice, a sve je spasio jedan njezin suradnik!

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Instagram pratitelji Maje Šuput imali su priliku vidjeti ono što se nije vidjelo na televiziji – nakon što ju je u “Plesu sa zvijezdama” zaskočio glumac i natjecatelj Asim Ugljen, haljinu je zamazala tortom, a njezin ‘beauty tim’ reagirao je brzo i učinkovito.

Nakon što je produkciju zamolila za stanku, Maja je otrčala u backstage u kojem ju je čekao uvijek spremni Marko Grubnić. “Je li ovo moguće? Marko, što ćemo sad?”, upitala je svog dugogodišnjeg stilista i prijatelja.

Foto: Instagram

Grubnić je, dakako, bio potpuno spreman na ovu kriznu situaciju. Uoči početka emitiranja, pripremio je još jednu crvenu opravu pa se Maja u trenu presvukla, a scene objavljene u njezinim Instagram pričama nalikuju onima iz serije “Hitna služba”.

Foto: Instagram

Podsjetimo, nakon što je od natjecateljice Ivane Čuljak, inače profesionalne slastičarke, dobila tortu, Maja se prepala nakon što ju je zaskočio Ugljen. Njegov, pak, humor kod gledatelja nije naišao na ‘plodno tlo’ – na službenoj Facebook stranici emisije pišu mu da je pretjerao te da je nezreo.

Foto: Dnevnik.hr

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.