Foto: Instagram

‘DOTIČNI JE MOJE LJUDE TRAŽIO NOVAC!’ Massimo otkrio da je žrtva ucjene, ima i veliku molbu za pratitelje!

Autor: Š. P.

Glazbenik Massimo Savić ovih se dana suočava s novim ‘problemom današnjice’ – netko je po tko zna koji put na Instagramu otvorio njegov lažni profil i očito ga uzrujao.

“Moji ljudi nemaju pametnijeg posla od pisanja zamolbi personama koje otvaraju lažne profile s mojim imenom da se samouklone. Nažalost, nekad taj trud ne rezultira uspjehom i zato sada moramo tražiti vašu pomoć”, započeo je pjevač u novom postu i zamolio pratitelje da Instagramu prijave lažni profil.

“Stvar s lažnim profilima se ponavlja i sigurno se događa mnogima i već duže nismo na to upozoravali, već slučaj po slučaj rješavali, ali sada je došlo više prijava s vaših strana da vam osoba koja je otvorila lažni profil šalje poruke upitnog sadržaja”, piše Massimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Massimo (Official) (@massimo.official)




“Uz to, dotični je moje ljude tražio novac da ugasi profil! Nema problema, evo samo da dogovorimo s kojeg računa ćemo ga isplatiti”, sarkastično je dodao.

“Dakle, da se pored ozbiljnih problema od zdravstvenih do ekonomskih koji utječu na živote svih nas, moramo susretati i s ovakvim zvizdarijama, to je zbilja van svake pameti”, zaključio je.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.