Foto: RTL

Došla je u Hrvatsku jer u Ukrajini nije bilo života: ‘Moj se brat pridružio vojsci’

Autor: I.D.

Do početka desete sezone Supertalenta, u kojoj će se pojaviti devet izvanrednih natjecatelja, dijele nas još samo dva dana. Među njima će se žiriju predstaviti Nelia Lois, karizmatična i draga Ukrajinka s hrvatskom adresom.

Nelia je završila cirkusku akademiju u Kijevu, ali je putujući svijetom najviše vremena provela u Kini i Turskoj. No, ljubav ju je konačno odvela u Hrvatsku, gdje je njezina majka, kazališna glumica, pronašla sreću.

Po dolasku u Hrvatsku, Nelia je živjela u malom selu, radila u vinogradu i brinula se o životinjama, ali kasnije se zbog svoje strasti prema gradskom životu preselila u Zagreb i vratila se svojoj omiljenoj zanimaciji – cirkusu.

‘Hrvatska me jako dobro primila’

„Odmalena sam trenirala nešto i bila sam hiperaktivno dijete, pa me baka svugdje gurala. Bavila sam se džudom i onda shvatila da je to više muški sport, a ja sam ipak dama, pa sam odlučila da ću se baviti cirkusom“, govori Nelia i dodaje da se u Hrvatskoj u protekle tri godine odlično snašla.

„Hrvatska me jako dobro primila. U jednom periodu sam ostala bez stana, posla i novaca, a u mojoj državi je krenuo rat“, otkriva Nelia kojoj je preseljenje u Zagreb donijelo brojna poznanstva, a pronašla je i ljubav.

Foto: RTL

„U Ukrajini su mi ostali brat, koji se dobrovoljno pridružio vojsci, i baka koja me odgojila. Ne bojim se i ne skrivam svoje emocije, ali ne želim sa sobom nositi neke tužne privatne priče. Kad god se osjećam tužno, odem u dvoranu i treniram“, zaključuje Nelia koja će žiri već na predstavljanju osvojiti pozitivnom energijom, a hoće li jednako oduševljeni biti i njezinim nastupom tek ćemo vidjeti.

Novi problemi za bivšeg pobjednika Supertalenta: Ide u istražni zatvor, evo i tko ga brani
Među kandidatima u prvoj epizodi naći će se i 23-godišnja studentica medicine Maria Ćuro.

„Rođena sam i odrasla u Italiji, a dolazim na Supertalent jer želim podijeliti svoj glas s Hrvatskom koju obožavam i mogu reći da sam počela pjevati uz naše pjesme“.
Foto: RTL

Osim svog talenta, Maria će s gledateljima Supertalenta podijeliti i svoju dirljivu životnu priču i otkriti kako ju je nesretan događaj u djetinjstvu potaknuo da upiše medicinu i pomaže drugima.

„Kad sam imala dvije godine provodila sam dosta vremena u bolnici, imala sam puno operacija, više ni ne znam koji im je broj. Mogu reći da je čudo što sam živa, a svaki put kada bih ušla u bolnicu za mene bi taj miris bio kao miris kuće. To me potaknulo da upišem medicinu, a ono što su prije drugi pružali meni, ja želim dijeliti drugima“, otkriva Maria koja jednaku ljubav gaji i prema pjevanju.

Šokantne točke u novom Supertalentu: Nekim generacijama ovo neće sjesti

Kada će je žiri upitati što joj je draže, pjevanje ili medicina, Maria će odgovoriti: „Još jedan razlog zašto sam ovdje je da pomognem životu da odluči za mene“. Kako će žiri reagirati na njezin nastup i životnu priču koja nikoga neće ostaviti bez emocija ne propustite pogledati u nedjelju u 20.15 na Novoj TV!

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.