Izvor: RTL

Došao u Superstar pokazati talent, a pokazao neznanje: Nikad čuo za Bonapartea ni za gastarbajtere

Autor: Barbara Grgić

Reper Muhidin Hasanović iz Gradačca kraj Tuzle u Njemačkoj živi već sedam godina. Umjetničko mu je ime Dinči, a sinoć je za njega čula čitava Hrvatska i dijaspora.

Muhidin se predstavio u RTL-ovom showu “Superstar”. Iako nije prošao dalje, definitivno je uspio ostaviti dojam.


Izvor: RTL

‘Što znači gastarbajter?’

“Stvarno si gastarbajter”, komentirao je Filip. “Kako mislite gastarbajter?”, pitao je zbunjeni reper.

“Pa iz Njemačke”, objasnio mu je glazbeni producent. “Što znači gastarbajter?”, pitao je Dino kojemu još nije bilo jasno. Nasmijao je cijeli žiri.

“Imaš li njemačku disciplinu?”, pitala je Severina Muhidina. Njega je zanimalo na što točno misli.

“Znaš kako su oni organizirani? Sve po špagi”, istaknula je Severina. “Nisam još. Oni su hladni. Mislim, nisu loši, ali…”, rekao je reper, a cijeli je žiri ponovno prasnuo u smijeh.

Izvor: RTL

Ne zna ni tko je Bonaparte

Nakon što je završio izvedbu, Severina ga je pitala zna li tko je Bonaparte kojeg spominje u pjesmi. “Nikad čuo”, priznao je reper.

Objasnila mu je da je riječ o velikom vojskovođi Napoleonu Bonaparteu.

“Neviđeno, samo što ritma nemaš, sluha nemaš. Super ti je pjesma”, komentirao je Filip.
“Sve si ti to meni prodao. Ja sam ti povjerovala svaki dio teksta i sve, samo mi je tu malo falilo, pogotovo na ovim refrenima, malo sluha i to mi je, nažalost najvažnije i tako da, moram se time voditi”, rekla je Turković.

Severina je danas u žiriju, a davne 1982. drhtala je pred Arsenom Dedićem i Dragom Diklićem

“Jesi li dugo putovao do ovdje?”, pitala je Severina repera. “12 sati”, odgovorio je. “Žao mi je, ali, ovo možda nije bilo tako dobro za ovu emisiju, ali mislim da ćeš s ovakvim stavom osvojiti puno cura”, odgovorila mu je Severina.

“Beskrajno si nam simpatičan i onda je teško reći nekome tko je tako drag i simpatičan: ‘Ajde, sad opet sjedi u autobus i vozi se 12 sati. Ja ću ti dati ‘da’ i to je jedan ‘da'”, komentirao je Tonči.
Iako mu je i Nika dala glas, Severina i Filip imali su “ne” te reper nije prošao dalje.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.