Foto: Instagram

DORIS KUMA? Pažanin se slikao polugol, pa potpalio tračeve da je u vezi s Rozgom: ‘Ako se pitate kako izgleda raj’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Ivan Pažanin nadovezao se na objavu Jelene Rozge pa je s novom fotografijom na Instagramu ponovno ‘potpalio’ sumnje da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

Trogirski je kuhar objavio fotografiju na kojoj pozira bez majice, otkrivajuće svoje tijelo prepuno tetovaža, te je u opisu naveo svoje gušte koji mu čine sreću.

‘Ako se pitate kako izgleda raj, evo odgovora! Pita, pršut, krempita… Bokun sunca, bokun mora’, citirao je stih iz pjesme ‘Malo mi za sriću triba’ koju pjeva, ovom i dalje neslužbenom paru, omiljena prijateljica Doris Dragović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)




Naime, Jelena Rozga je nakon čvenka s Pažaninom, koji se nedavno odvio u jednom zagrebačkom restoranu, podijelila fotografiju na kojoj pozira pored stare, dalmatinske kućice, a u opisu je stavila stih: ‘Malo mi za sriću triba’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Nagađanja da su Jelena i Pažanin u vezi, krenula su u svibnju prošle godine, no pjevačica je za srpske medije te navode demantirala sljedećom izjavom: ‘Solo sam’.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.