DOMAĆE METAL SNAGE: Stribog se vraća na pozornice u pratnji odličnih Overpowera i Defianta

Autor: Dnevno

STRIBOG je zagrebački slavic metal bend osnovan 2005., koji do danas ima 2 studijska uratka, ‘U Okovima Vječnosti (2010)’ i ‘Tvoje Kraljevstvo Zeleno (2020)’. Dijelili su stage s mnogim velikim imenima poput Arkona, Korpiklaani, Eluveitie, Immortal, Nokturnal Mortum…

Odličan je i njihov album ‘Tvoje kraljevstvo zeleno’.

FB: www.facebook.com/StriboG-109004042472158/

OVERPOWER je vratobolno-poskočni metal band iz Zagreba! 2014. izdali album prvijenac ‘Greatness Within’ koji je širokoručno prihvaćen od domaćih i stranih slušatelja. Svirali u većini popularnih klubova diljem Lijepe naše. U novije vrijeme postava banda se izmjenila gdje je gitarista preuzeo frontmansku palicu, a pridružla im se još jedna gitara. Višebrojni prijatelji kažu da je ovim potezom band napokon sjeo na svoje mjesto.

Trenutno rade na novom materijalu od čega pokoju pjesmu već i izvode u živo. Svjesni situacije da od glazbe nema kruha rade isključivo iz ljubavi prema istoj, nakupljeni bijes i negativnu energiju iskaljuju na svojim instrumentima što se itekako može čuti i osjetiti!

FB: https://www.facebook.com/overpowerband/




DEFIANT je Death/Black metal bend iz Požege, nastao 2005. pod utjecajem bendova poput Behemotha, Vadera, Hatea i Decapitateda. Aktivni su već 15 godina i izdali su 4 albuma:
“The End of Beginning” (2006), “Era of Substitution” (2012), “Morbid Spiritual Illness” (2015), a poslednji album “Insurrection Icon” je 2018. snimljen u studiu Hellsound u Češkoj za izdavačku kuću Art Gates Records.

FB: https://www.facebook.com/defiant.croatia/




Ulaznice za koncertu u Vintageu iznose 40 kn u pretprodaji, odnosno 55 kn na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Grif & VIB (Savska 160) te online putem Entrio sustava: www.entrio.hr/event/stribog-overpower-defiant-7677

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.