Foto: Facebook

DOBRO, NE MOŽE POGODITI BAŠ SVAKI PUT… Kolinda Grabar-Kitarović u Dubaiju ‘modno zgriješila’ nakon dugo vremena

Autor: Š. P.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović se provodi kao nikad u životu – nakon brojnih glamuroznih događanja diljem svijeta, ukazala se na sajmu Dubai Expo, jednom od najposjećenijih događanja na svijetu kojeg bi ove godine prema najavama trebalo posjetiti više od 25 milijuna ljudi.

Grabar-Kitarović je obišla hrvatski paviljon kojeg je dizajnirao arhitekt Ante Vrban. Fotografirala se i kraj Nevere Mate Rimca, a pala je i uspomena s djelatnicima sajma.

Dubai Expo posjetila je u ljetnoj kariranoj haljini i balerinkama, prilično neformalnoj kombinaciji, pogotovo kad se u obzir uzmu njezina recentna pojavljivanja kojima je oduševila svoje pratitelje i simpatizere.

Foto: Facebook

Bivšoj predsjednici pratitelji uglavnom ostavljaju virtualne naljepnice u obliku srca, podrške, izjava ljubavi… “Lijepa i tanašna naša predsjednica”, samo je jedan od oduševljenih komentara ispod njezine nove galerije fotografija. Iako je njezina nova haljina naišla na podvojene reakcije, ono što nitko ne dovodi u pitanje jest činjenica da se Grabar-Kitarović puno bolje provodi otkad nije na čelu države.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.