Foto: Instagram

‘DJEVOJČICA U SRCU’ Nina Badrić podijelila je privatne fotografije s rođendanskog slavlja: ‘Srce mi je puno’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Pjevačica Nina Badrić ne krije da se izvrsno osjeća otkako je zakoračila u šesto desetljeće života pa je najavila bombardiranje fotografijama sa svog rođendanskog slavlja.

Pop diva nedavno je proslavila 50. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu, a svoju sreću odlučila je podijeliti s još 140 uzvanika. Nakon što su se dojmovi slegli, Nina je na Instagramu objavila najljepše trenutke s njezine zabave.

‘Srce mi je puno! Malo ću vas bombardirati fotkama ovih dana, ali želim da ostane ova prelijepa uspomena i ovdje’, napisala je ispod galerije s fotografijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)




Objavljene fotografije oduševile su njezine prijatelje i pratitelje pa su joj u komentarima ostavljali pozitivne reakcije.

‘Divnoća’, napisala je Jelena Rozga, a srpska pjevačica Aleksandra Radović ponovno joj je uputila rođendansku čestitku.

‘Sretan rođendan, Ninocka! Ostani djevojčica u srcu, raduj se životu i sanjaj kao u dvadesetim! Neka se ispune sve željice, šaljem ljubav i zagrljaj za jubilarni’, napisala je.




Među pjevačičinim uzvanicima našla su se brojna lica s domaće estradne scene poput: Petra Graše, Leonarde Lončar, Enisa Bešlagića, Anice Kovač i ostalih.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.