Photo: Antonio Ahel/ATAImages

‘Divna crna žena’ na sudu s pjevačem: ‘Ako si muško, Miroslave, kaži jesam ili nisam otac. Kići je bilo krivo što Devin nije njegov sin’

Autor: T.Š.

Mirjana Antolović,koju je Kićo Slabinac opjevao u svom velikom hitu Zbog jedne divne crne žene, pojavila se na sudu u Beogradu gdje se već godinama bori za utvrđivanje očinstva njenog sina Devina a za kojeg tvrdi kako ima s pjevačem Miroslavom Ilićem koji sina ne priznaje.

Na sud je stigla s velikim osmijehom na licu i torbicom sa znakom Chanela, očito u nadi kako će njena parnica uskoro završiti.

Kići je bilo krivo što Devin nije njegov sin

“Za sve vas koji ste našli da me u ovom trenutku kritizirate zbog mojih komentara za Kiću i iz solidarnosti prema Miroslavu, a ne znate činjenice. Između Kiće i upoznavanja Miroslava je prošlo 15 godina. Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali stjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu”, poručila je Mirjana na Facebooku nedugo nakon Kićine smrti.

“Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom, Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete”, tvrdila je.

Foto: Facebook Screenshot

Miroslav Ilić odbija DNK analizu

“Miroslav i dalje odbija DNK analizu i dao je primjedbu da Srpski sud nije nadležan zbog toga što Devin nema srpsko državljanstvo. Glavno suđenje se odgađa dok se tehničke formalnosti ne riješe. Čekali su dvije godine da potegnu ovo pitanje. Vrlo lukavo i podlo od Miroslava da bi i dalje odugovlačio slučaj ili obeshrabrio rođenog sina.

Miroslave, dobio si danas bodove na podlost, ali si izgubio na moralu! Trebaju se sramiti on i njegov uski krug, ali izgleda ne znaju značenje te riječi.

Ako si muško, Miroslave, kaži jesam ili nisam otac. Prestani se kukavički kriti iza zastarjelog DNK zakona, koji vlada samo u Srbiji. Ovo je tužan dan za svu nemoćnu djecu Srbije, a i za srpski narod”, poručila je Iliću nakon jednog ročišta 2017. godine.
Foto: Screenshot facebook

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.