Foto: Instagram

DIVA S MALDIVA! Severina mami uzdahe u izazovnoj crnoj kombinaciji, fanovi su znatiželjni: ‘Jesi probala koju papričicu?’

Autor: Š. P.

“Tebi Maldivi ko druga kuća!”, napisala je Severini jedna pratiteljica, misleći pritom na činjenicu da pjevačica na romantičnom otočju provodi sve više vremena. Seve je, naime, objavila još jednu seriju fotografija s odmora, a fanovi joj zavide – što na lokaciji, što na besprijekornom izgledu.

“Ispod mosta rastu chilli paprike”, dodala je Severina pored fotografije na kojoj pozira bosa, u elegantnom, jednostavnom i efektnom crnom izdanju. “Lijepa moja mila”, komentirala je njezina nećakinja Mia Popović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina se na Maldivima odmara uoči radne zime u kojoj će, najavljeno je, napokon izdati novi album kojeg je snimala posljednjih godinu dana. Većinski producent na njemu će biti beogradski glazbenik Filip Miletić, za kojeg neki mediji tvrde da je Severini postao “više od prijatelja”.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.