Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX

Nikolina Pišek objavila fotke iz Beograda pa je odmah napali: ‘Treba da se stidi’

Autor: Dnevno.hr

Nikolina Pišek tuguje za svojim nedavno preminulim suprugom Vidojem Ristovićem, a težak period kroz koju prolazi nerijetko dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu.

U petak je lijepa voditeljica objavila nekoliko fotografija iz Beograda.

“‘Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života.’ I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mjestu koje boli najviše. Samo ljubav može sve”, napisala je u opisu fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)




Iako su mnogi pratitelji dali podrušku ožalošćenoj ženi, bilo je i onih koji su rekli da njezino ponašanje ne priliči udovici.

Zaista je jako degutantno da svaki dan kaci slike osoba koja je izgubila partnera tako skoro. Bio sam u mislima sve vreme na strani ove mlade zene ali ovo zaista ne mogu da shvatim. Treba da se stidi svoje nesvesti. Ovako deluje kao prava gold digger”, napisao je jedan pratitelj.

No, srećom, više je onih koji ne osuđuju način na koji se drugi nose sa svojom patnjom i gubitkom, pa lijepih riječi nije nedostajalo.




“Ja ne kuzim narod …eno Miletic odma naso zensku nakon smrti zene a ako nekoj zeni umre muz ….pa zasto se šminka…pa zašto nosi ovo…ono . Zasto zene bi trebale umrijet s muškarcima a muskom rodu je sve dozvoljeno. Zivi i pusti druge da zive”, napisao je jedna žena.
“Kad muškarcu(bilo koje dobi) umre žena, čim je polože prijatelji i porodica ga tješe uz savjet :”moraš se ponovo oženiti, ne možeš sam, treba ti ženska ruka”…I još puno finih i toplih savjeta da ne tuguje,da ne samuje ,da ne propada “nju je možeš vratiti,a ti živ u zemlju ne možeš”.A,kad ženi umre muž,ona treba da bude što mirnija,što poštenija,da podiže djecu”ima za koga da živi”,a ni u najdubljim mislima niko joj ne želi da život nastavi dalje,nego je tu za njen emotivni život kraj”, nadovezala se druga,  a s njom se složila i Nikolina.

Pišek nije otkrila razlog svog posjeta Beogradu i ima li on veze s tužbom koju je podigla protiv svog svekra Viktora Ristovića.

Od svega što joj se dogodilo, voditeljica se odlučila odmoriti i na moru, a prije nekoliko dana je objavila video s broda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

“Ne mogu promijeniti smjer vjetra, ali mogu prilagoditi svoja jedra da uvijek stignem do odredišta”, napisala je Pišek citirajući Jimmyja Deana, a potom je objavu nastavila stihovima popularnog hita: “Anđeli nek’ te čuvaju kada vrijeme oboli. Da li čovjek sve, baš sve, na kraju preboli..”, poručila je tada.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.