Darujemo 10 ulaznica za Harisa Džinovića!

Autor: M.Š.

Portal Dnevno pruža vam priliku da i vi budete dio nezaboravnog koncerta jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora. Naime 5 najbržih čitatelja dobit će po dvije ulaznice za taj spektakl, a sve što trebate napraviti je poslati podatke na [email protected]

Rijeka će po prvi puta u subotu 14. svibnja 2011. u Dvorani Mladosti ugostiti legendu zabavne glazbe Harisa Džinovića čiji su megahitovi poput „I tebe sam sit kafano”, „Ostarit’ ću neću znati”, „Rano je za tugu”, „Kako mi nedostaješ”i brojni drugi, uvijek rado slušani. Izlaskom novog albuma „Magic”, Haris nam je poklonio još mnogobrojne hitove od kojih bismo posebno izdvojili „Muštuluk” i „Traži, traži” ,koje su u regiji postale jedne od najtraženijih pjesama.

Portal Dnevno pruža vam priliku da i vi budete dio nezaboravnog koncerta jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora. Naime 5 najbržih čitatelja dobit će po dvije ulaznice za taj spektakl, a sve što trebate napraviti je poslati podatke na [email protected]. Svi dobitnici bit će obaviješteni elektroničkom poštom.

Autor:M.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.