‘Darovi smrti’ najdraži film spisateljice Rowling o Harryju Potteru

Autor: hina

Autorica romana o Harryu Potteru J.K.Rowling izjavila je da joj je sedmi u serijalu filmova o tom dječaku čarobnjaku dosad najdraži, te je ostavila otvorenom mogućnost da nastavi i dalje pisati o njegovim i pustolovinama njegovih prijatelja.

Okružena oduševljenim obožavateljima i uz glavne zvijezde filma na crvenom tepihu londonskog Leicester Squarea gdje je u četvrtak održana premijera filma ‘Harry Potter i darovi smrti: Prvi dio’, Rowling je dala rijetki intervju u kojem je progovorila o svojim osjećajima oko kraja fenomena ‘poteromanije’.

– Ovo mi je dosad najdraži film. Vrlo sam uzbuđena, ali veselim se što ću ga ponovo vidjeti, samo jednom sam ga gledala otkako je snimljen – rekla je britanska spisateljica u razgovoru koji je Reuters objavio u nedjelju.

Hollywoodski studio odlučio je posljednji roman o Harryu i njegovim prijateljima podijeliti u dva dijela, nakon što je prethodnih šest nastavaka zaradilo 5,4 milijarda dolara. Premijera drugog dijela bit će u srpnju.

Rowing je izjavila kako misli da je završila s pisanjem knjiga o Potteru, no odbila je izjasniti se jesu li pustolovine mladog čarobnjaka definitivno došle kraju.

Knjige su prodane u više od 400 milijuna primjeraka diljem svijeta.

– Mislim da je gotovo, ali nikad ne reci nikad – rekla je J.K.Rowling.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.