FOTO: RTL

Danijela osvojila kolegice dobrom atmosferom i ukusnim jelima, bod manje dala samo Željka: ‘Nisam zadovoljna’

Autor: Barbara Grgić

Energična frizerka Danijela Dukarić ugostila je kandidatkinje podravskog tjedna ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobila je 39 bodova! Sve dame, osim Željke, ocijenile su Melitu sa deset bodova. “Bila je bolja atmosfera nego jučer jer smo se sad već upoznale. Nisam zadovoljna s pohanim mesom i prženim krumpirom”, objasnila je profesorica. “Danijela, ti i tvoja večera ste bili top, nemam nikakve zamjerke”, sumirala je, pak, Manuela razmišljanje ostatka ekipe!


Pripravu večere započela je Danijela radom na desertu.

‘Cukorek’ je nazivom oduševio dame, sve osim Željke – koja zbog zdravstvenog stanja ne konzumira previše slatku hranu. “Nikad mi desert ne može biti presladak”, otkrila je, pak, Melita i dodala da pretpostavlja da će u desertu biti maline. Kolač je Danijela spravila od malina, preprženih badema, bjelanjaka i šećera, s tri vrste kreme.

Uslijedila je priprava glavnog jela – ‘Cvetek zanovetek’. Danijela je pohala piletinu punjenu špinatom, sirom i šunkom. Kao prilog, napravila je Danijela krokete u obliku cvjetića. Ostalo je i predjelo – za kraj je Danijela spravila ‘Zmotance’. Naziv je to koji je skrivao tortilje s povrćem.

Danijela je potom dočekala dame – i to sa tri vrste aperitiva.

Rakija od dunje, liker od maline i limoncello ponuđeni su kandidatkinjama koje su se oduševile. “Opušteno skroz, kao da svaki dan prima goste u ‘Večeru za 5′”, komentirala je Danijela. Liker od limuna oduševio je sve djevojke, a potom je uslijedilo predjelo.
‘Zmotanci’ su stigli pred dame, Danijela ih je poslužila u svom vrtu.

“Sve je bilo na svom mjestu”, pohvalila je Danijela B. izgled predjela. “Kao da sam u nekom restoranu, činila mi se pedantna i uredna, ali baš je bilo predobro, svi ti detalji”, pohvalila je domaćicu i Manuela.

Uslijedilo je glavno jelo – ‘Cvetak zanovetak’.

FOTO: RTL

“Izgled je bio baš pravi cvijet”, komentirala je Željka. “S glavnim jelom se već da vidjeti da je Danijela perfekcionist”, dodala je Danijela B. “Proso nisam nikad probala, ali mi je baš dobar, mogla bih ga sad koristiti i u svojoj kuhinji”, zaključila je o samoj kvaliteti deserta Manuela.
FOTO: RTL

‘Cukorek’ je stigao na stol – i to s nevremenom radi kojeg je Danijela morala brzo večeru premjestiti unutra. “Desert izgleda profesionalno slastičarski”, komplimentirala je Danijela izgled kolača. “Taman slatko, taman voćno, prozračno”, dodala je Melita. Željki je kolač bio pomalo sladak. No, preslatko iznenađenje tek je uslijedilo kada se mami i njezinim damama pridružila malena Ema.

FOTO: RTL

Damama je djevojčica podijelila poklone – i uramljenim, zajedničkim fotografijama s Melitine večere, razveselila ih i ganula. Uskoro su zasvirali tamburaši, a djevojke su se rasplesale i raspjevale. Danijela D. je svojom večerom bila oduševljena. “Bilo mi je jako lijepo, ponosna sam na sebe, to je bio moj cilj, i sad mogu opušteno dalje”, zaključila je na kraju svoje večere.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.