Foto: Emica Elvedji/PIXSELL, Instagram

DANIJELA OBRISALA GRAŠU I HANU S INSTAGRAMA! Uklonila je sve zajedničke fotografije, a onda je reagirao i Grašo!

Autor: Š. P.

Tko je s kim, tko koga voli, a tko ne – mnogo se toga u današnje vrijeme može iščitati iz ponašanja na društvenim mrežama. Kad su, primjerice, prekidali Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, njihova ‘Instagram dinamika’ bila je udarna tema, a činjenica da se više ne prate na toj društvenoj mreži svojedobno je potvrdila konačni kraj.

Isto se ovih dana događa s Danijelom Martinović. Nekoliko mjeseci nakon što su ona i Petar Grašo prekinuli dugogodišnju ljubavnu vezu, a on prohodao s Hanom Huljić, Danijela ga je otpratila s Instagrama te pobrisala gotovo sve zajedničke fotografije, uključujući i ovogodišnju rođendansku čestitku koja je glasila: “Neka ti je najplavije… neka ti je more. Sretan rođendan”.

Osim toga, Danijela je na Instagramu prestala pratiti i Hanu Huljić te Tončija Huljića.

U posljednjih nekoliko dana njihova se Insta-situacija drastično promijenila – Grašo i Hana ne prate Danijelu, ona ne prati njih.

Brojne fotografije Danijele i Graše donedavno su, unatoč prekidu, stajale na njezinu profilu – no više nema nijedne. Na Grašinu profilu, pak, stoji tek jedna zajednička fotografija, a s njima u kadru je i Severina.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

‘Sa svim ljudima u životu sam u dobrim odnosima’

U svom kratkom obraćanju na temu svojih privatnih odnosa, Petar Grašo nedavno je suptilno pokušao dati do znanja da je u dobrim odnosima sa svim sudionicima ovog ljubavnog zapleta.




Pročitaj više! GRAŠO O HANI HULJIĆ: ‘Je, istina je, sretan sam, sve je dobro!’

“Nosim se potpuno OK, malo me zabavlja, tu i tamo se nasmijem jer napišu dosta stvari koje nemaju veze s ničim, ali ja i dalje ne pričam ništa. Je, istina je, sretan sam, sve je dobro, sa svim ljudima u životu sam u dobrim odnosima. A ljudi neka pišu, neka se zabavljaju, ja ću i dalje ostati, kao što i pisma kaže – uvik isti, neću pričati o svom životu, pustit ću da moja četiri zida ostanu jedino malo utočište di sam ja – ja”, rekao je Grašo prije nekoliko dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.