DANAS SU ZBOG JEDNOG DETALJA SVI GLEDALI U ANUŠIĆA: Dobro pogledajte! Upada li vam u oči?

Autor: I.M.

Osječko-baranjski župan Ivan Anušić smatra se jednim od najperspektivnijih HDZ-ovaca što s obzirom na njegov neupitan uspjeh na lokalnim i stranačkim izborima niti ne iznenađuje. Anušić je posljednjih godina na razini svoje županije pokrenuo niz važnih projekata, a onim posljednjih pohvalio se i na društvenim mrežama:

”Vinatlon je nova manifestacija kojom širimo turističku ponudu istoka Hrvatske. Bogata baranjska jesen je idealno vrijeme da pokažemo svu raskoš prirodnih, kulturnih, eno i gastro ljepota #OBZ. Kao što podupiremo već poznate manifestacije, tako nastavljamo biti podrška pojedincima i udrugama koje žele stvarati nove turističke sadržaje u Slavoniji i Baranji”, napisao je Anušić na fejsu objavivši fotografije s događaja. I dok su mnogi pohvalili još jednu hvale vrijednu manifestaciju koja oživljava ovaj kraj, dobar dio Anušićevih simpatizera primjetio je županovu neformalnu odjevnu kombinaciju, pri čemu je posebnu pažnju plijenila njegova crvena jakna, koja zasigurno predstavlja nesvakidašnji i hrabar modni odabir.

Autor:I.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.