DANAS POČINJE BIPA FASHION.HR: Ljubiteljice mode, ovo je tjedan za vas!

Autor: M.J.

Danas započinje prva u nizu revija u sklopu nacionalnog tjedna mode. Bipa FASHION.HR od osnutka, 2006. godine svojim se promišljanjem, estetikom, programom i zavidnom razinom produkcijskih rješenja nametnula kao lider u kategoriji modnih događanja u Hrvatskoj, ali i regiji.

U 26 održanih modnih sezona, najiščekivaniji modni događaj ponudio je kvalitetnu platformu za afirmaciju brojnim hrvatskim, ali i regionalnim modnim dizajnerima. Predstavljajući tako nove kolekcije najboljih dizajnera, iz sezone u sezonu, nestrpljivo se iščekuju imena koja će izaći na veliku modnu pistu, a o prepoznatljivosti samog projekta svjedoči činjenica da je projekt u posljednjih 26 sezona posjetilo više od 80 000 ljudi. Događaj godinama prati više od 200 novinara iz Hrvatske i regije, a osim tradicionalnog Zagrebačkog Velesajma, modne priče Bipa FASHION.HR selio je na najpoznatije i najatraktivnije lokacije diljem Hrvatske – plaža Zlatni rat, Galerija Klovićevi dvori, Tunel Grič, Gliptoteka HAZU-a, Park kralja Tomislava… Ove godine je Velesajam mjesto događanja, a revijama ćete moći prisustvovati od 22. do 26. 10., s početkom u 20h.

Neka od imena čije ćete revije moći pratiti su: Ivica Skoko, Robert Sever, Klisab, Varteks i dr.

Pozovite prijatelje i rezervirajte idućih nekoliko večeri!

Autor:M.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.