ČUDO! Na dan majčine godišnjice smrti Bobbi Kristina otvorila oči?

Autor: I.Galešić

Boobi Kristina se oporavlja, tvrde njezine tete.

Bobbi Kristina, kćer jedinica rano preminule pjevačke dive Whitney Houston i pjevača Bobbyja Browna, navodno je otvorila oči. 

Leolah Brown sestra Kristininog oca u intervjuu za američku televiziju Fox 5 potvrdila je izjavu doktora kako se njezina nećakinja lagano oporavlja. 

”Znamo da otvara oči. To je istina, otvara oči i radi još nekoliko stvari. Krisi je sada dobro. Da”, izjavila je Leolah.

Kristinina teta dodala je da postoje naznake koje ukazuju na to da će Bobbi Kristina biti dobro, uprkos tome što se piše po medijima.

”Oporavlja se. Bolje joj je. Samo molimo ljude se nastave moliti”, izjavila je druga sestra Bobby Browna, Tina za američke medije.

Obožavatelji Bobbi Kristine održali su bdijenje sa svijećama za njen oporavak u ponedeljak uvečer.

Podsjetimo, kćer Whitney Houston pronađena je 31. siječnja onesvještena u kadi u svom domu. Od tada se nalazi u komi. Iako se ranije pisalo da je već isključena s aparata koji je održavaju na životu, obitelj je odlučila to učiniti na današnji dan, na treću godišnjicu majčine smrti. Čini se da se, ako je suditi prema napisima u medijima i izjavama Kristininih teta, da se dogodilo čudo. 




Napomenimo i kako je policija objavila kako provode kriminalnu istragu o događajima koji su doveli do stanja Bobbi Kristine. 

Autor:I.Galešić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.