Youtube Screenshot

ČUDESAN DJEČAK: Preživio pobačaj i teška oštećenja mozga, o njemu postoji i knjiga!

Autor: dnevno.hr

Tim koji je bio poznat kao „Oldenburger Baby“ (prema gradu Oldenburg u Donjoj Saskoj)  umro je 4. siječnja. Imao je 21 godinu. Godine 1997. kada je njegova majka bila u 25. tjednu trudnoće saznala je da će dijete imati sindrom Down.

 Nakon toga ona je odmah odlučila pobaciti. No Tim je preživio. Bio je dugačak 32 centimetara i težak 690 grama. Liječnici su ga samo ostavili. Tek kada se promijenila smjena, pronašao ga je drugi liječnik. Dječak je bio jako pothlađen i mozak mu je bio teško oštećen.

Posvojili Simone i Bernhard Guido, A Timov su život opisali u knjizi koja je izašla na njegov 18. rođendan. On nije mogao govoriti, nosio je pelene i hranili su ga na sondu. No često se igrao frizbijem i ponekad je pljeskao i vikao što je njegovim roditeljima bio znak da se veseli.

“Jako smo tužni i ne znamo kako ćemo preživjeti gubitak našeg djeteta” poručili su Simone i Bernhard nakon Timove smrti, piše Bild.

Autor:dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.