fbpx
PRESSS

Colonia predstavila prvi album s novom pjevačicom: ‘Nadam se da ću upoznati Indiru’

Autor: dnevno.hr

‘Kao i prijašnje albume, ni na ovom nisam puno razmišljao. Radio sam entuzijastično. Prvo sam mislio na sebe, a onda na druge, što znači da nisam kalkulirao’, rekao je Boris Đurđević o novom albumu koji će se u prodaji pojaviti, 1. lipnja.

Novi album Colonije, ‘Nova era’, prvi s pjevačicom Ivanom Lovrić, gledatelji su imali priliku premijerno poslušati u ovotjednom ‘Dalibor Petko Showu’, na CMC televiziji.

‘Kao i prijašnje albume, ni na ovom nisam puno razmišljao. Radio sam entuzijastično. Prvo sam mislio na sebe, a onda na druge, što znači da nisam kalkulirao’, rekao je Boris Đurđević o novom albumu koji će se u prodaji pojaviti, 1. lipnja.

Izjavio je kako je Ivana donijela novu energiju u band što ga je posebno inspiriralo. ‘20 godina je puno. Ne kažem da nije dobro, ali ljudi se zasite i ne znaju što bi više. Sve su pjesme počele zvučati slično, a onda kad se dogodilo sve ovo, Ivana je probudila stari osjećaj u meni, i glazbeno i tekstualno’, rekao je Boris, koji sa starim članovima banda nije u kontaktu.


‘Nemam nikakav kontakt niti s jednim bivšim članom grupe. Na žalost. Ne kažem da to tako mora biti, ali je tako na žalost’, rekao je Boris.

Ivana nije krila uzbuđenje zbog prvog albuma u karijeri. Osvrnula se na proteklu godinu otkako je postala pjevačica Colonije.

‘Draže mi je da sam sve pregrmila tako i da sam odmah bačena u vatru. Kad smo objavili tu vijest, išla sam od intervjua do intervjua i nisam imala kad opterećivati se time’, rekla je Ivana, koja bivšu pjevačicu nije još srela.

‘Indiru nisam još uspjela upoznati, a nadam se da ću je upoznati u skorije vrijeme’, rekla je.

U emisiji su gostovali i Denis Dumančić, Valerija Đurđević, Sinovi ravnice, koreograf Neven Ivić te nekadašnja pjevačica Karme, Tara. Zanimljivo je da je Ivana kao djevojčica željela pjevati u Karmi, a završila kao pjevačica njihovih najvećih rivala.

Po prvi puta imali smo priliku čuti i kako zvuči Colonia na klapski način. Klapa Stine obradila je pjesmu ‘Fjaka’ te kasnije zapjevala s Ivanom, ‘Malo mi za sriću triba’, pjesmu Doris Dragović.
Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.