Clooneyjeva djevojka sva u blatu – sjajna figura i dalje postojana

Autor: P.R.

Blato kojim se Stacy Keibler premazala od glave do gležnjeva definitvno nije zasjenilo njezinu sjajnu figuru. No, osim na vitku liniju bivša je profesionalna hrvačica htjela ukazati i na goruće probleme između Izraelaca i Palestinaca.

Stacy Keibler napokon je otkrila tajnu svog besprijekornog tena. Blato iz Mrtvog mora koje obiluje mineralima i drugim ljekovitim tvarima njezin je izbor kada je riječ o njegovanju tijela, a to je dokumentirala i fotografijom objavljenom na Twitteru.

Blato kojim se premazala od glave do gležnjeva definitvno nije zasjenilo njezinu sjajnu figuru. No, osim na vitku liniju bivša je profesionalna hrvačica htjela ukazati i na goruće probleme između Izraelaca i Palestinaca.

– Jako mi je drago što se mogu okupati u Mrtvom moru prije nego što odem. Velika je nesreća to što se tamo događa – napisala je Keibler.

Veliki aktivist George Clooney sigurno će zadovoljno trljati ruke nakon mudrih riječi svoje partnerice.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.