foto:pexels

CIJELI ŽIVOT KRIVO JEDETE KUKURUZ: Svijet šokiran otkrićem – ‘ovo mijenja život’

Autor: Dnevno.hr

Teško je odoljeti mirisu pečenog kukuruza, iako znamo da će nam “pola” kukuruza ostati među zubima. Kuhani kukuruz pak većina jednostavno izvadi iz vode, posoli i jede iz ruke, no Japanci imaju elegantniji način.

Sve su otkrili na društvenim mrežama, a trik objavljen na Twitteru postao je viralni hit! Upravo je Twitteraš zaslužan za to što je za ovaj trik saznao cijeli svijet, nakon što je bio u Japanu gdje se oduševio ovom jednostavnom tehnikom.

Naime, umjesto da ga glođu zubima, Japanci prvo ‘izdube’ jedan red zrna, a onda sve postaje “mačji kašalj”.

U triku se vidi kako se  palac stavlja na red zrna i nakrene, a zrna kukuruza na taj način se vrlo lako odvoje od klipa i možete ih lagano pojesti.

Mnogi koji su vidjeli ovaj video, zahvalili su se Twiterašu riješima kako im je ovaj trik “promijenio život”.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by BuzzFeed World (@world)

Ako ste dosad jeli samo posoljeni kukuruz, kušajte ga s maslacem i solju, a možete dodati i razne začine poput aromatičnih bilja, sjeckanog peršina, češnjaka u prahu, mljevenih papričica ili mediteranskih začina. Za pripremu koristite prethodni trik!




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.