Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
CIJELI ŽIVOT KRIVO JEDETE KUKURUZ: Svijet šokiran otkrićem – ‘ovo mijenja život’
Teško je odoljeti mirisu pečenog kukuruza, iako znamo da će nam “pola” kukuruza ostati među zubima. Kuhani kukuruz pak većina jednostavno izvadi iz vode, posoli i jede iz ruke, no Japanci imaju elegantniji način.
Sve su otkrili na društvenim mrežama, a trik objavljen na Twitteru postao je viralni hit! Upravo je Twitteraš zaslužan za to što je za ovaj trik saznao cijeli svijet, nakon što je bio u Japanu gdje se oduševio ovom jednostavnom tehnikom.
Naime, umjesto da ga glođu zubima, Japanci prvo ‘izdube’ jedan red zrna, a onda sve postaje “mačji kašalj”.
U triku se vidi kako se palac stavlja na red zrna i nakrene, a zrna kukuruza na taj način se vrlo lako odvoje od klipa i možete ih lagano pojesti.
Mnogi koji su vidjeli ovaj video, zahvalili su se Twiterašu riješima kako im je ovaj trik “promijenio život”.
View this post on Instagram
Ako ste dosad jeli samo posoljeni kukuruz, kušajte ga s maslacem i solju, a možete dodati i razne začine poput aromatičnih bilja, sjeckanog peršina, češnjaka u prahu, mljevenih papričica ili mediteranskih začina. Za pripremu koristite prethodni trik!
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava