Foto: Instagram

CETINSKI SE BACIO U POLJOPRIVREDU: Hvalio se bogatim urodom, pa se javio brat Matteo: ‘Ma šta sve si pobrao?’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Poznati pjevač Tony Cetinski na svojem je Instagram profilu otkrio pratiteljima što radi kad ne pjeva i ne snima nove pjesme i prizorom oduševio mnoge.

Naime, pjevač se malo bacio u poljoprivredu te je u svom vrtu posadio stabla naranče i limuna, pa se pohvalio voćem koje je ubrao.

S košarom punom lijepih agruma pozirao je ispred svoje kuće u Rovinju te uz fotografiju poručio:

“Plodovi vrta rodnog doma mog! STOP GMO”, napisao je u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)




Pjevač je objavio i fotografije plodnih stabala prije berbe, kao i veličinu plodova koji mu jedva stanu u dlan.

Brojni pratitelji pohvalili su ga u komentarima, a bilo je i onih koji su bili mrvicu i ljubomorni, očito jer znaju koliko su agrumi uzgojeni u našoj Istri ukusni i puni soka.




“A daaajj što se hvališ”, “Predivno”, “Svaka čast”, “Bravo Tony! Predivno izgleda i ima posebnu slast sve što čovjek sebi sam uzgoji!”, zaključila je pratiteljica.

U komentarima se pjevaču javio i njegov brat Matteo: “Ma šta sve si pobrao?” upitao ga je, a Tony ga je ubrzo smirio: “Neeee ostavio sam malo i tebi”, poručio mu je, a mlađi brat mu je odgovorio: “I bolje ti je!”

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.