Foto: YouTube

CELINE DION OPET ODGAĐA KONCERTE! Shrvana je, trpi jake grčeve u mišićima: ‘Osjećam se kao da sam vas iznevjerila’

Autor: Š. P.

Celine Dion odgađa početak svoje nove rezidencije u upravo dovršenom Resorts World Theatreu u Las Vegasu zbog nepredviđenih medicinskih simptoma, objavio je promotor AEG Presents. Na novoj spektakularnoj pozornici od 5. do 20. studenog 2021. i od 19. siječnja do 5. veljače 2022. godine.

Kako se navodi u najavi, pjevačica svakodnevno doživljava “jake grčeve mišića” koji joj onemogućuju nastupe. Njezin liječnički tim, piše Variety, revno prati čitavu situaciju i trenutno joj ne dopuštaju sudjelovanje na probama za nove koncerte.

Njezina svjetska turneja “Courage”, u sklopu koje će 25. lipnja 2022. posjetiti i Zagreb, još uvijek bi trebala započeti 9. ožujka 2022., pa je nejasno koliko će dugo fanovi morati pričekati na koncerte u Resortsu.

“Slomljeno mi je srce zbog ovoga”, rekla je Celine. “Moj tim i ja radili smo na novom showu posljednjih osam mjeseci, a to što ne možemo započeti u studenome me neopisivo rastužuje. Moji partneri u Resorts World Las Vegas i AEG-u rade 24 sata kako bi pripremili ovo potpuno novo najsuvremenije kazalište, i apsolutno je prekrasno. Osjećam se kao da sam ih iznevjerila, a posebno mi je žao što sam razočarala sve fanove koji su planirali doći u Las Vegas. Sada se moram usredotočiti na to da ozdravim… Želim proći kroz ovo što je brže moguće”, napisala je Celine u obraćanju fanovima.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.