elle fanning / Instagram

CANNES: Slavna glumica pala u nesvijest zbog preuske haljine

Autor: Eva Grgić

Elle Fanning (21) ostala je bez svijesti dok je sjedila za stolom jedne gala večere u Cannesu, a razlog je bizaran.

Radi se o Elle Fanning koja je ostala bez svijesti dok je sjedila za stolom jedne gala večere nakon čega je pala sa stolice. Njezina starija sestra, glumica Dakota Fanning, odmah joj je priskočila u pomoć, jer je sjedila za susjednim stolom, prenosi Dnevnik.hr.

Nezgodu je potvrdila i sama glumica: “Ups, sinoć sam se onesvijestila u svojoj maturalnoj vintage Prada haljini iz 1950., ali sve je dobro”, napisala je glumica pored fotografije na Instagramu, no ipak je zabrinula dio obožavatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Oops, had a fainting spell tonight in my 1950’s Prada prom dress but it’s all good!! #dresstootight #timeofthemonth

Objavu dijeli Elle Fanning (@ellefanning)




Elle je tu večer nosila Pradinu haljinu boje kože bez naramenica koja joj je očito bila pretijesna na gornjem djelu koji podsjeća na korzet i koji ju je previše stisnuo. Nekoliko trenutaka prije, mlada glumica strpljivo je pozirala fotografima, a očito je da bi sve učinila za ljepotu. Glumica je naglasila i kako se ne radi o zdravstvenim problemima, no nije izbjegla komentare djela javnosti koji je bio šokiran činjenicom da je zbog dobrog izgleda riskirala zdravlje i trpjela neugodu.

“Samo još jedan dokaz ugnjetavanja ženskog tijela kojeg se čak ni mlada generacija ne može riješiti. Razmišljanje o tome stvara mi bol u srcu. Nadam se da se u sljedećih 20 godina, 30 godina ili čak 50 godina, žene neće osjećati obaveznim da imaju mali struk ili da nose preusku haljinu samo da bi pokazale koliko su ženstvene”, samo je jedan od komentara.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.