Brett Ratner je zbog ‘probe za pedere’ izletio s dodjele Oscara

Autor: hina

Iskusni redatelj i producent je odgovarajući na pitanja novinara o probama tijekom snimanja filma 'Pljačka s vrha' s Eddiejem Murphyjem, odgovorio da su 'probe za pedere', što je izazvalo burne reakcije u američkim medijima.

Američki filmski redatelj Brett Ratner podnio je ostavku na mjesto producenta predstojeće dodjele Oscara, pošto je njegova izjava o homoseksualcima podignula puno prašine u SAD-u i u svijetu.

Prošli tjedan je ovaj iskusni redatelj i producent, odgovarajući na pitanja novinara o probama tijekom snimanja filma “Pljačka s vrha” s Eddiejem Murphyjem, odgovorio da su “probe za pedere”, što je izazvalo burne reakcije u američkim medijima.

Predsjednik američke filmske akademije Tom Sherak izjavio je kako smatra da je “Ratner donio dobru odluku – za Akademiju i za sebe”.

“Riječi imaju značenje, no i posljedice. Brett je dobra osoba, ali njegovi su komentari neprihvatljivi”, rekao je.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.