Brega zaradio kaznenu prijavu zbog nezakonite gradnje

Autor: dnevno.hr

Proslavljeni glazbenik jučer se nije javljao na mobitel i tako nije dao komentar na krivičnu prijavu koja je podnijeta i protiv njega.

Inspektorati Ministarstva životne sredine i prostrornog planiranja podnijeli su jučer prijave protiv muzičara Gorana Bregovića i bivšeg rukometaša Predraga Peruničića zbog osnovane sumnje da su izgradili objekte bez građevinske dozvole u beogradskom naselju Voždovac.

Izvodeći izvanredni inspecijski nadzor nad radom uprave općine Voždovac, građevinski inspektorati su ustanovili niz nepravilnosti i nezakonitosti, prenosi Sportservis.

– Stvarno ne znam o čemu pričate! Prvi put čujem da je protiv mene podnijeta krivična prijava. Moram vidjeti o čemu se tačno radi da bih mogao reći bilo što – izjavio je Peruničić za Press, međutim, ne skrivajući da na Voždovcu ima objekt u izgradnji koji pokušava završiti već 15 godina. Za njega, kaže, ima građevinsku dozvolu.

Najpoznatiji balkanski skladatelj Goran Bregović jučer se nije javljao na mobitel i tako nije dao komentar na krivičnu prijavu koja je podnijeta i protiv njega.

Za isto krivično djelo osumnječeni su i Toplica Milojković, i Miloš Jakšić, dok su protiv Ratka Bukvića,Vladimira Ilića, Miloša Alimpića i Aleksija Kauna podnijete krivične prijave zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo zloupotrebe službenog položaja.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.