FOTO: RTL

Branko iz Ljubav je na selu o pokojnoj supruzi: ‘Da sam mogao, dao bi joj svoje srce’

Autor: I.D.

Kandidat ove sezone showa “Ljubav je na selu”, Branko Jurković, otvorio je dušu i progovorio o svojoj pokojnoj supruzi, djeci i razlozima za prijavu u emisiju u kojoj traži ženu.

‘Dok sam bio momak, svašta sam prošao’

“Kad sam vidio ‘Ljubav je na selu’, tada sam bio godinu i nešto bez supruge, kako je umrla. Odlučio sam pošto imam još dva maloljetna djeteta… Najviše sam išao na ‘Ljubav je na selu’ da nađem neku srodnu dušu da bi bila uz mene, da bi mi dala podršku da možemo tu djecu dići na noge i dati im kao i ovim drugima kruh u šake, da budu ljudi”, rekao je Branko za RTL.hr.


FOTO: RTL

Istaknuo je da je imao teških dana i lijepih trenutaka u životu.

“Dok sam bio momak, svašta sam prošao. Znači, gdje sam zaželio, tu sam išao. Nitko me nije mogao sprječavati. Kad sam se oženio, tad sam se posvetio svojoj obitelji. Za mene više nisu postojali izlasci”, rekao je Branko.

Poljoprivrednica dobila visoke bodove, no bilo je kritika: ‘Prvi je dan, smanjila sam bod’

“Teško mi je, preteško mi je. Pogotovo kada dođem kući i vidim djecu. Sin se i dalje nije oporavio. Čuvao je svoju mamu uvijek dok sam radio”, priznao je.

Otkrio je i kako si ženu priželjkuje.
“Žena koja bi došla kod mene bi bila samo u kući. Ne želim da radi puno, samo da bude kod kuće. Da se poštujemo, volimo i budemo si rame za plakanje”, rekao je pa dodao: “Da sam mogao kada mi je žena umrla presadit njoj srce, ja bih to napravio. Bio je to šok za mene i našu djecu.”

Ovoga fali Hrvatima: Evo kako je Šima Jovanovac u samo nekoliko sekundi rastopio srca gledatelja
Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.